پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مسئول بخش آندوسکوپی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج گفت: آندوسکوپی وسیله‌ای بوده که توسط آن می‌توان درون مری، معده و اثنی عشر را مشاهده کرد.

مسئول بخش آندوسکوپی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج گفت: آندوسکوپی وسیله‌ای بوده که توسط آن می‌توان درون مری، معده و اثنی عشر را مشاهده کرد.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، سیده فاطمه موسوی اظهار داشت: آندوسکوپ‌های امروزی بسیار پیشرفته بوده و دارای دوربین‌های ویدیویی هستند که تصاویر را می‌توان به طور مستقیم از یک مانیتور مشاهده کرد و این آندوسکوپ‌ها دارای لوله‌هایی برای ساکشن یا کشیدن مایع درون معده به خارج- فرستادن هوا به داخل معده و باز کردن آن و عبور دادن وسایل خاصی برای نمونه برداری از بافت معده (بیوپسی) نیز است.


وی با اشاره به اینکه انجام آندوسکوپی فقط چند دقیقه وقت نیاز دارد، عنوان کرد: ضروری بوده هنگام آندوسکوپی معده بیمار خالی باشد و باید بعد از خوردن شام هیچ چیزی تا هنگام آندوسکوپی نخورد و به صورت ناشتا باشد.


موسوی با بیان اینکه در هنگام داخل کردن نوک آندوسکوپ به سمت گلو ممکن بوده که بیمار یکی یا دوبار آروغ بزند که این واکنش طبیعی است، افزود: به گلوی بیمار یک اسپری بی حس کننده زده می‌شود تا دردی احساس نکند و یک دهانی پلاستیکی یکبار مصرف در بین دندان‌های بیمار قرار می‌یابد که این عمل سبب شده که دندان‌های بیمار آسیبی نبیند و به آندوسکوپ نیز صدمه نزند.


مسئول بخش آندوسکوپی بیمارستان امام سجاد (ع) ادامه داد: حین انجام آندوسکوپی ممکن است بیمار احساس فشار در گلو، احساس ناراحتی در شکم، زدن آروغ (بخاط هوایی که به داخل معده فرستاده می شود) کند که مقطعی و زود گذر بوده  و عوارض جانبی برای بیمار ندارد.1


انتهای پیام/